Кошница: 0,00 лв.

Нямате продукти в кошницата.

Междинна сума: 0,00 лв.
Услуги и обучение

За Emmi-Nail

EMMI Nail е най-новата марка на българския пазар. Ласкателен факт е, че голямата немска компания – производител на материали и апаратура за грижа за ноктите, е избрала България за център на своето навлизане на Балканския полуостров. Компанията има вече10 години много добри позиции на германския пазар. Тя се отличава с голямо разнообразие от продукти. Отличителната черта на цялата гама от продукти е много доброто съотношение между тяхната цена и качеството им. За разнообразието от продукти на EMMI Nail, за дизайна и иновацията се грижат група немски дизайнери.

Марката EMMI Nail предлага широка гама от продукти и уреди за маникюр и ноктопластика, както и ултразвукови вани за дезинфекция, които са запазена марка на компанията. Освен в Германия марката е известна и се ползва с добра репутация и в редица държави от Централна Европа – Холандия, Белгия, Люксембург, Швейцария, Франция.(www.emmi-nail.com).

Марката предлага на клиентите си най-новите технологии и иновативни продукти с цел визията им да бъде уникална и атрактивна. На последните козметични изложения в Германия EMMI Nail предизвика голям фурор с новите си продукти за декорация Fruits, които са идеално допълнение към летния маникюр, както и с редица UV уредби за изпичане на UV гелове от ново поколение.

Ако искате да бъдете неотразими под жаркото слънце или пък на бляскавото си тържество, погрижете се за визията на ноктите на ръцете и краката си. Те са вашата визитна картичка и път към добро самочувствие.

Продуктите на EMMI Nail се продават online, чрез куриер. Предстои изготвянето на нов луксозен ка- талог от над 90 страници на български език, включващ богатата палитра от стоки на фирмата. Брошурата e достъпна и в електронен формат на web сайта на EMMI Nail: www.emmi-nail.bg.

Доверете се на изпитаното от Европа немско качество и иновация и бъдете част от голямото семейство на EMMI Nail!